Započeli su poslovni doručci na temu energetske učinkovitosti

Započeli su poslovni doručci na temu energetske učinkovitosti

START2ACT je započeo seriju poslovnih doručaka na temu energetske učinkovitosti među mladim MSP-ovima. Prvo takvo uspješno događanje organizirano je u Winchesteru od strane partnera projekta Carbon Trust, a slijede mnoga druga događanja od strane ostalih START2ACT projektnih partnera po čitavoj Europi.

Zašto sudjelovati na START2ACT poslovnom doručku?

Poslovni doručak nudi vam priliku za umrežavanje jer ćete na taj način imati priliku upoznati otvorene mlade menadžere koji rade u mladim MSP-ovima i dijeljenje iskustava raspravom o energetskoj učinkovitosti koju će voditi iskusni treneri.

Tijekom ukusnog doručka susresti ćete se sa temama vezanim uz mjere energetske učinkovitosti temeljene na malim ili nikakvim troškovima u uredskom okruženju, temama vezanim uz nabavu energetski učinkovite opreme te sustavno gospodarenje energijom u svakodnevnom radu kao i uvod u dobre prakse kako motivirati zaposlenike da promijene ponašanje te sve druge teme koje će se pojaviti tokom poslovnog doručka, a da su vezane uz smanjenje potrošnje energije u vašem mladom MSP-u.

Ne propustite priliku sudjelovati na poslovnom doručku u vašoj zemlji.

Za sva pitanja javite se putem e-maila start2act@eihp.hr i posječujte nas redovito na http://hr.start2act.eu.

Tip dne
Mluvte se svými kolegy o spotřebě energie. Velká část spotřeby je spojena s chováním zaměstnanců.

Bylo to pro Vás užitečné?