START2ACT Prednáška o energetickej efektívnosti pre startupy v Mlynskej doline v Bratislave

START2ACT Prednáška o energetickej efektívnosti pre startupy v Mlynskej doline v Bratislave

4. Septembra sme v bratislavskej Mlynskej doline v priestoroch coworkingoveho centra Campus zorganizovali prednášku pre startupy zameranú na vzdelávanie a sprostredkovanie know how ako implementovať opatrenia na zvýšenie energetickej efektívnosti v procese podnikania.

 

Účastníkom prednášky boli priblížené oblasti, na ktoré by sa z hľadiska efektívneho využívania energie mali počas svojho podnikania zamerať. Kľúčové boli najmä: osvetlenie, vykurovanie, chladenie a vetranie priestorov a využívanie IT a kancelárskych zariadení.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zástupcom startupov prezentoval skoliteľ Ján Magyar zo Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry tipy a návody ako v maximálnej možnej miere využívať všetky dostupné prostriedky šetrenia a efektívneho využívania energie či už na ľudskej (zamestnanci) alebo materiálnej (kancelárske vybavenie, spotrebiče, nakupovanie materiálov, a pod.) úrovni.

Spätná väzba na prednášku bola mimoriadne pozitívna a na jej základe pokračuje v ďalšom vzdelávaní startupov a organizovaní ďalších prednášok a diskusií.

Pozrite si aj ďalšie prednášky, ktoré sme usporiadali v Trnave a opäť v Bratislave

 

Tip dne
Mluvte se svými kolegy o spotřebě energie. Velká část spotřeby je spojena s chováním zaměstnanců.

Bylo to pro Vás užitečné?